U Staroj Pazovi više srednjoškolaca nego lane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Staroj Pazovi više srednjoškolaca nego lane

U opštini Stara Pazova beleži se porast broja učenika koji pohađaju srednjoškolsko obrazovanje.

Na teritoriji opštine postoje tri obrazovne ustanove: Gimnazije, Ekonomsko–trgovinska škola i Tehnička škola. Uoči nove školske godine, u školama se organizuju prijemi za učenike prvih razreda.

Tehnička škola sa tradicijom dugom preko 70 godina ove školske godine u prvi razred upisala je 168 učenika koji će se obrazovati u oblasti: mašinstvo i obrada metala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saobraćaj i grafika. I roditelji i učenici uoči početka školske godine upoznali su se sa organizacijom i načinom radove ove ustanove. Korak napred – korak u budućnost parola je Tehničke škole koja je organizovala prijem prvaka u saradnji sa partnerima iz lokalne zajednice.

Opština Stara Pazova sa tri srednje škole u ovoj školskoj godini beleži porast broja srednjoškolaca u odnosu na period od lane. Podsećamo, oko 462 učenika ove školske godine upisalo je prvi razred u Gimnaziji, Ekonomsko–trgovinskoj školi i Tehničkoj školi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.