Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2021, 13:21

U Srbiji najskuplji kvadrat stana 2020. bio u Beogradu na vodi - 9.632 evra

U Srbiji je u 2020. prodato nekretnina u vrednosti od oko 4,2 milijarde evra, što je uprkos pandemiji korona virusa više nego u prethodne tri godine, a najskuplji kvadratni metar stana od 9.632 evra prodat je u Beogradu na vodi, objavio je danas Republički geodetski zavod (RGZ).
Pogledaj vesti o: Nekretnine,   Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Srbiji najskuplji kvadrat stana 2020. bio u Beogradu na vodi - 9.632 evra

Izvor: Beta, 01.Mar.2021

U Srbiji je u 2020. prodato nekretnina u vrednosti od oko 4,2 milijarde evra, što je uprkos pandemiji korona virusa više nego u prethodne tri godine, a najskuplji kvadratni metar stana od 9.632 evra prodat je u Beogradu na vodi, objavio je danas Republički geodetski zavod (RGZ).Kada je reč o starogradnji,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.