U Šatrincima uskoro spa centar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Šatrincima uskoro spa centar

Ulaganja Opštine Irig u razvoj turizma sve su vidljivija, a pored Vrdnika koji je nadaleko poznat po termalnoj vodi još jedno selo uskoro bi upravo zbog termalnog izvora moglo početi da privlači turiste željne relaksacije u prirodnom okruženju. U planu je veliki projekat.

Razvoj ovog malenog sela nadomak Iriga, polako kreće uzlaznom linijom a iako se Šatrinčani uglavnom bave ratarstvom i uzgojem gusaka, uskoro bi i turizam mogao postati izvor prihoda za meštane. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što na termalnom izvoru u prelepom krajloliku Šatrinaca bude izgrađen velelepni Spa centar vredan oko 400.000 evra.

Meštani ali i prolaznici kažu da su Šatrinci pravi primer gostoljivosti, što se da videti na raznim dešavanjima u selu kao što je i nadaleko poznata Guščijada, a gradnja novog turističkog objekta još će više privući pažnju na ovo miroljubivo selo.

U malim selima iz kojih mladi odlaze, pitanje zaposlenja često se postavlja, upravo to je još jedan od razloga da opština Irig ulaže u potencijale ovog kraja, a samo u relaizaciji projekta "Natural heltnes" opština će uz većinska sredstva EU, samostalno učestvovati sa 25 hiljada evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.