U Sarajevu se uskoro otvara jedan od najvećih tržnih centara u regionu

Izvor: B92, 05.Jul.2020, 14:07

U Sarajevu se uskoro otvara jedan od najvećih tržnih centara u regionu

Sarajevo -- U sarajevskoj Opštini Novi Grad će uskoro biti otvoren najveći tržni centar kompanije "Bingo" u Bosni i Hercegovini, jedan od najvećih u regionu.

U pitanju je poslovni objekat čija namena je trgovina, kultura i zabava.

Nalazi se u ulici Džemala Bijedića u Sarajevu i prostire se na 44.584 kvadratna metra. Sam objekat zauzima 21.600 metara kvadratnih, a ostalih 17.400 metara kvadratnih je predviđeno za spoljni parking sa 294 parking mesta i zelenu površinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše portal Kliks. Zajedno sa spoljnim parkingom će biti ukupno 724 mesta za automobile.

Sastoji se od podruma i prizemlja. U prizemlju će se nalaziti hipermarket površine 10.700 kvadratnih metara, restoran sa galerijom i terasom te ostali poslovni prostori, kulturni i zabavni sadržaj.

Načelnik Opštine Novi Grad Semir Efendić kazao je da je veliki uspeh za manje od godinu napraviti objekat takve veličine, prenosi portal.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Sarajevu uskoro jedan od NAJVEĆIH TRŽNIH CENTARA u regionu

Izvor: Blic, 05.Jul.2020

U Sarajevu će uskoro biti otvoren tržni centar Bingo, jedan od najvećih u regionu, a objekat će biti namenjen trgovini, kulturi i zabavi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.