U Pošti Srbije prednost imaju trudnice, korisnici sa malom decom i osobe sa invaliditetom

Izvor: Beta, 01.Dec.2022, 13:15

U Pošti Srbije prednost imaju trudnice, korisnici sa malom decom i osobe sa invaliditetom

Pošta Srbije objavila je danas da je, kao društveno odgovorna kompanija, donela pravilnik kojim se u svim njenim objektima širom zemlje, uređuje prednost u pružanju usluga trudnicama, korisnicima sa malom decom, osobama sa invaliditetom, kao i slabo pokretnim licima.Od danas se u poslovnicama Pošte Srbije nalaze posebne nalepnice vidno istaknute na ulazu u objekat, kao i na šalteru u objektu.Iako svesni da ovo nepisano pravilo postoji, u Pošti Srbije se odlučili da donesu poseban Pravilnik podrške položaju ovih osetljivih kategorija, kao nastavak prilagođavanja i unapređenja poslovanja i usluga, u cilju da usluge Pošte budu što dostupnije i pristupačnije.Pošta Srbije pozvala je i druge društveno odgovorne kompanije da se pridruže ovoj akciji.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pošta se u 2023. transformiše u akcionarsko društvo, veće plate od januara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2022

Javno preduzeće Pošta Srbije sledeće godine biće transformisana u akcionarsko društvo, a zaposleni povećanje zarada mogu očekivati od januara, najavio je vd. direktora Zoran Đorđević...U informaciji objavljenoj na sajtu Pošte navodi se da je on istakao da će naredna poslovna godina biti godina...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.