U POTRAZI STE ZA POSLOM? Ovo je ponuda koju ne smete da propustite - PRIJAVITE SE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U POTRAZI STE ZA POSLOM? Ovo je ponuda koju ne smete da propustite - PRIJAVITE SE!

Idealna prilika za tebe

Švajcarska kompanija Viking Cruises, koja već nekoliko godina za redom nosi titulu najbolje rečne i prekookenske kompanije na svetu, otvara svoja vrata i organizuje regrutaciju za zainteresovane kandidate iz Srbije. Ovo će ujedno biti i prvi put u njihovoj dugogodišnjoj istoriji da će selekciju obaviti kod nas.

Viking Cruises počinje sa radom 1997. godine i već tada postaje jedna od najbrže rastućih kompanja sve dok nije stigla do zavidne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << liderske pozicije u svojoj branši. Poslovanje je počelo u Rusiji, zatim su svoje maršute proširili na Evropu i Ameriku, da bi vremenom sa rečnih brodova svoju flotu 2015.godine obogatila luksuznim prekookenaskim brodovima.

Danas kompanija ima 65 rečnih i 6 prekookeanskih brodova koji plove Skandinavijom, severnom Evropom, Mediteranom, Karibima, Australijom, Novim Zelandom, Aljaskom, Amerikom, Azijom i Afrikom. Prekookenaski brodovi spadaju u kategoriju malih brodova sa svega 930 gostiju, što im daje mogućnost da se usidre u mnogim svetskim lukama, a njihovim gostima i zaposlenima da obiđu najlepše i najegzotičnije lokacije.

Kako ističu iz Viking Cruises kompanije, pored zvaničnih nagrada koje je uzdižu na prvo mesto već nekoliko godina za redom, ova kompanija ima i laskavo priznanje jednog od najboljih poslodavaca, koji svojim zaposlenima pruža najbolje uslove rada kao i brojne benefite. O tome govori i podatak da se 95% zaposlenih vraća na rad posle prvog ugovora!

Od predstavnika agencije za posredovanje u zapošljavanju “Feron d.o.o.”, Miloša Jovanovića, saznajemo da je velika stvar dolazak svetski priznate kompanije za Srbiju, kao i za mlade ljude u našoj zemlji.

“Bitan je dolazak kompanije Viking na naše tržiste jer je do sada bilo stopirano zapošljavanje naših ljudi u ovako velikim kompanijama. Iz tog razloga veliki broj zainteresovanih je ostao uskraćen za brojne benefite i šansu da se zaposli i radi za lidera u ovoj oblasti. Povratkom Viking Ocean Cruises na trzište, Srbija je dobila jednog diva industrije i u budućnosti se može očekivati da će druge okeanske kompanije krenuti Vikingovim koracima i opet se vratiti u Srbiju”, ističe Jovanović.

Na OVOM LINKU možete da se prijavite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETALJI DRAME U ZEMUNU! Izboden mladić, njegova devojka PRIVEDENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018

J. M. star 24 godine uboden je nožemu slabinu pod nepoznatim okolnostima

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.