U Novom Sadu za vikend skraćeno radno vreme

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 21:13

U Novom Sadu za vikend skraćeno radno vreme

Ugostiteljski i drugi objekti u Novom Sadu će sutra i prekosutra moći da rade od šest do 14 časova, odlučio je danas Gradski štab za vanredne situacije, saopšteno je iz Grada Novog Sada.

Pomenuto radno vreme odnosi se na trgovinske radnje, restorane, kafiće, bašte ugostiteljskih objekata, barove, klubove, splavove, noćne klubove, tržne centre, pijace, bioskope, muzeje, galerije, kladionice, igraonice, fitnes centre, teretane.

Prehrambene prodavnice, kozmetički, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << frizerski i saloni lepote moći će da rade od šest do 20 časova.

Od ograničenja radnog vremena izuzete su apoteke, benzinske pumpe za delatnost prodaje goriva, ugostiteljski i drugi objekti koji dostavljaju hranu ili imaju šaltere za prodaju hrane, zatim ordinacije i laboratorije koje pružaju medicinske i stomatološke usluge te veterinarske ordinacije i laboratorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.