U KULTNOM  GRADSKOM RESTORANU KONOBAR DOBIO ČAK 500 EVRA BAKŠIŠA! Ipak, zbog jedne stvari njegova reakcija nije bila očekivana

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 15:37

U KULTNOM GRADSKOM RESTORANU KONOBAR DOBIO ČAK 500 EVRA BAKŠIŠA! Ipak, zbog jedne stvari njegova reakcija nije bila očekivana

U pitanju je čuveni restoran.

Gost je bio toliko uvređen zbog ovog događaja da je rekao svom prijatelju da više nikada ne želi da kroči nogom u Sen Trope.

Kako su izvestile lokalne novine, konobar ga je prekorio i rekao mu da se vrati unutra i plati još 500 evra kako bi dosegao "minimalni“ iznos bakšiša od 1.000 evra, prenose mediji.

– Mislio je da je bio velikodušan ostavivši 500 evra, umesto toga je ukoren. Konobar mu je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to nije dovoljno i da se ipak može malo potruditi da dođe do 1.000 evra jer je to doslednije u približavanju 20 odsto ukupnog iznosa njegovog računa – rekao je njegov prijatelj, inače Francuz, koji je s njim bio u restoranu.

Italijan je bio toliko uvređen zbog ovog događaja da je rekao svom prijatelju da više nikada ne želi da kroči nogom u Sen Trope.

Inače, ovaj incident samo je jedna u nizu priča turista koji putuju u ovo popularno odredište za odmor za kraljevske porodice i bogataše. Turisti su tako ranije ispričali kako neki restorani u ovom gradu zahtevaju minimalnu potrošnju od 1.500 evra, dok se u drugim delovima Francuske rivijere očekuje da će kupci potrošiti najmanje 10.000 evra.

Incident se dogodio u jednom restoranu čije ime nije otkriveno, a navodno ga je osoblje progonilo do parkinga restorana u glamuroznom letovalištu Francuske rivijere i reklo mu da to "nije dovoljno".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.