RGZ: Digitalizacija katastra devet meseci pre roka

Izvor: Danas, 28.Maj.2020, 12:25

RGZ: Digitalizacija katastra devet meseci pre roka

Republički geodetski zavod (RGZ) Srbije objavio je danas da je devet meseci pre roka, propisanog Zakonom o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova, omogućio uvid i preuzimanje ažurnih podataka iz geodetsko-katastarskog informacionog sistema, odnosno digitalnih baza katastra nepokretnosti.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Digitalizacija katastra devet meseci pre roka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020

Republički geodetski zavod omogućio je uvid i preuzimanje ažuriranih podataka iz digitalnih baza katastra nepokretnosti devet meseci pre roka propisanog Zakonom o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova. ..Banke su, kako se navodi u saopštenju Zavoda, bile poslednje u nizu profesionalnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.