U Beogradu počinju sajmovi energetike i ekologije

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2012, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu počinju sajmovi energetike i ekologije

BEOGRAD, 10. oktobra 2012. (Beta) - Na Beogradskom sajmu u sredu počinju medjunarodni sajmovima zaštite životne sredine i energetike - Ekofer (Ecofair) i Energetika.

BEOGRAD, 10. oktobra 2012. (Beta) - Na Beogradskom sajmu u sredu počinju medjunarodni sajmovima zaštite životne sredine i energetike - Ekofer (Ecofair) i Energetika.Osnovne tema su razvoj energetskih potencijala Srbije, i planovi za nova tehnička i tehnološka, ekološka rešenja.Sajmove koji traju do petka, 12. oktobra, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << otvoriće ministarka enegetike, razvoja i zaštite životne sredine Srbije Zorana Mihajlović.Na Sajmu će se predstaviti sa 250 izlagača iz 18 zemalja regiona, Belgije, Rusije, Nemačke, Kanade.To su firme koje se bave otpadom, reciklažom i ozelenjavanjem, proizvodjači i distributeri struje, nafte, uglja, gasa, firme specijalizovane za obnovljive izvore energije i za njeno efikasno korišćenje, preduzeća za zaštitu životne sredine.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinju sajmovi energetike i ekologije

Izvor: Blic, 10.Okt.2012

Na Beogradskom sajmu danas počinju međunarodni sajmovima zaštite životne sredine i energetike - Ekofer (Ecofair) i Energetika...Osnovne tema su razvoj energetskih potencijala Srbije, i planovi za nova tehnička i tehnološka, ekološka rešenja...Sajmove koji traju do petka, 12. oktobra, otvoriće...

Nastavak na Blic...

Otvoreni sajmovi ekologije i energetike

Izvor: Beta Video, 10.Okt.2012

BEOGRAD - Na Beogradskom sajmu otvoreni su medjunarodni sajmovi ekologije i energetike Ekofer i Energetika. (Pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Oktobar bogat sajamskim manifestacijama

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Okt.2012

BEOGRAD - Na Beogradskom sajmu oktobar je već tradicionalno mesec prepun sajamskih manifestacija, pa to nije izuzetak ni ove godine.. Pored sajmova energetike i ekologije, koji su otvoreni danas, do sredine ovog meseca održaće se i Sajam kozmetike, Dečiji sajam, Sajam medicine i .stomatologije,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.