Izvor: SEEbiz.eu, 12.Jul.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tunel Sozine: U pet godina prihod 36 miliona eura

PODGORICA - Novac uložen u gradnju tunela Sozina, odnosno 75 miliona eura, mogao bi biti vraćen za pet godina. Monteput je za pet godina od otvaranja Sozine, naplatom prolaska kroz tunel, ostvario prihod od 36 miliona eura.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na tunelu Sozina zaradili 36 miliona evra

Izvor: Mondo, 13.Jul.2010, 05:12

Novac uložen u gradnju tunela Sozina, odnosno 75 miliona evra, mogao bi biti vraćen za pet godina, budući da je kompanija "Monteput" za pet godina od njegovog otvaranja, naplatom prolaska kroz tunel, ostvarila prihod od 36 miliona evra.

Nastavak na Mondo...

Prihod od 36 miliona evra na tunelu Sozina

Izvor: Studio B, 13.Jul.2010

Novac uložen u gradnju tunela Sozina, odnosno 75 miliona evra, mogao bi biti vraćen za pet godina, budući da je kompanija "Monteput" za pet godina od njegovog otvaranja, naplatom prolaska kroz tunel, ostvarila prihod od 36 miliona evra...Iz kompanije su, kako je prenela agencija Mina, naveli da je...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.