Trideset mililitara - JEDAN EVRO: Mlada mama prodaje SVOJE MLEKO, mušterije ODRASLI MUŠKARCI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trideset mililitara - JEDAN EVRO: Mlada mama prodaje SVOJE MLEKO, mušterije ODRASLI MUŠKARCI (FOTO)

Prodaja ide preko interneta

Dvadesetčetvorogodišnja majka s Kipra Rafaela Lamprou pokrenula je neobičan biznis. Ona dnevno izmuze oko dva litra svoga mleka, pa ga, nakon što namiri potrebe svoje bebe, putem interneta prodaje odraslim muškarcima.

Pročitajte i:

Ona je, naime, pre sedam meseci rodila sina Anjela kog doji, ali s obzirom na to da ima mnogo mleka, počela je da ga odvaja i višak skladišti u zamrzivač. Kako se rezerva gomilala, Rafaela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je preko interneta potražila majke kojima bi donirala mleko, a koje ne mogu da doje. Međutim, muškarci su bili ti koji su pokazali neočekivano interesovanje.

- Sve u svemu, ova 24-godišnjakinja je odlučila da pokrene sopstveni biznis i da prodaje svoje mleko preko interneta. Trideset mililitara sada naplaćuje jedan evro, a dosad je prodala 500 litara mleka i zaradila više od 5.000 evra.

– Ne znam šta ti muškarci rade s mlekom. Kažu da je dobro za njihovo telo. U početku je bilo malo čudno, ali ja sam otvorena – priča Rafaela.

Koliko će dugo biti u biznisu, ne zna, ali tvrdi kako ima podršku supruga i da je postala pomalo zavisna. Pokrenula je i grupu na Fejsbuku preko koje pronalazi kupce i izbegava one koji se čudno ponašaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.