Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2021, 18:31

Tribina: Zakon o zaštiti podataka o ličnosti nejasan i onima kojima je namenjen

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti nije dovoljno jasan ni onima kojima je namenjen, kao ni onima koji rukuju podacima, rekao je Zlatko Petrović iz Kancelarije Poverenika za informacije od javnog značaja. On je na tribini pod nazivom "Koliko su bezbedni podaci o ličnosti u vašoj firmi" skrenuo pažnju na javna preduzeća koja nisu dovoljno razumela obaveze iz Zakona, za razliku od svih poslovnih banaka koje su od prvog dana primene Zakona imenovale kvalifikovana lica za zaštitu podataka o ličnosti.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tribina: Zakon o zaštiti podataka o ličnosti nejasan i onima koji ga primenjuju

Izvor: Danas, 16.Jun.2021

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti nije dovoljno jasan ni onima kojima je namenjen, kao ni onima koji rukuju podacima, rekao je Zlatko Petrović iz Kancelarije Poverenika za informacije od javnog značaja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.