Tri stana u igri Uzmi račun i pobedi 2021 pripala Beograđanima, po jedan fijat 500L ide u Rumenku i Pančevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2021, 18:52

Tri stana u igri "Uzmi račun i pobedi 2021" pripala Beograđanima, po jedan "fijat 500L" ide u Rumenku i Pančevo

U poslednjem izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i tri stana u Beogradu.

Najvrednije nagrade - dva stana u naselju Zemunske kapije i jedan u "Beogradu na vodi", dobili su Milan Amidžić iz Beograda, Silvana Jašarović iz Beograda i Jelena Šajković iz Beograda.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa rekordnih 13.019.010 koverata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izvukao je violonista Stefan Milenković.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Julijana Pavlović iz Beograda, Neda Srđan iz Uzdina, Ksenija Jugović iz Novog Beograda, Rade Radić iz Rumenke i Marija Malešević iz Pančeva.

Pošiljka koju je potpisala Vukosava Vujović iz Pančeva, koja je izvučena kao potencijalna dobitnica "fijata 500L", nije ispravna, jer je jedan račun u koverti bio manji od 100 dinara, navodi RTS.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, i predsednica Komisije Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Izvlačenju je prisustvovala i ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić koja je istakla da je broj poslatih koverata fantastičan.

Akcija je bila uspešna i govori da građani žele da daju doprinos borbi protiv sive ekonomije, što je ključno, ocenila je ministarka.

Tokom šest izvlačenja jesenjeg kruga nagradne igre, dodeljeno je ukupno 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

Nagradnu igru je organizovala Vlada Srbije, uz podršku NALED-a.

Pravo učešća su u jesenjem krugu imali svi punoletni građani Srbije koji su poslali koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uzmi račun i pobedi: Tri stana pripala Beograđanima, jedan "fijat" ide u Rumenku

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2021

U poslednjem izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i tri stana u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.