Trgovački sud produžio postupak vanredne uprave u Agrokoru za tri meseca

Izvor: Beta, 06.Apr.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trgovački sud produžio postupak vanredne uprave u Agrokoru za tri meseca

Trgovački sud u Zagrebu produžio je postupak vanredne uprave u Agrokoru za još tri meseca, saopštio je danas posrnuli hrvatski koncern.U saopštenju Agrokora se navodi da je Trgovački sud u postupku vanredne uprave nad dužnikom Agrokor i njegovim zavisnim i povezanim društvima doneo zaključak o produženju postupka vanredne uprave za tri meseca, računajući rok od 10. aprila 2018.Vanredni poverenik Fabris Peruško prethodno je predložio Sudu u Zagrebu da se postupak produži za tri meseca, a u obrazloženju razloga za podnošenje predloga naveo je da je poveriocima potrebno dodatno vreme za završetak teksta nagodbe.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produženje: U Agrokoru vanredno bar još tri meseca

Izvor: Mondo, 06.Apr.2018

Trgovački sud u Zagrebu produžio je postupak vanredne uprave u Agrokoru za još tri meseca, saopštio je danas posrnuli hrvatski koncern...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..U saopštenju Agrokora se navodi da je Trgovački sud u postupku vanredne uprave nad dužnikom Agrokor i njegovim zavisnim i povezanim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.