Trgovački gigant otvorio novu prodavnicu u Beogradu; Najavljeno dalje širenje

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 09:25

Trgovački gigant otvorio novu prodavnicu u Beogradu; Najavljeno dalje širenje

Kompanija Lidl Srbija otvorila je novu prodavnicu, drugu po redu u Obrenovcu, a ujedno 67. po redu u Srbiji.

U Obrenovcu na adresi Kralja Aleksandra I 159, u sklopu Retail parka Nest, otvorena je nova Lidlova prodavnica, koja je druga prodavnica po redu u opštini Obrenovac, prenosi Retail Serbia.

Tako je sada kompanija Lidl Srbija dostigla broj od ukupno 67 otvorenih prodavnica na teritoriji Srbije, a najavljeno je i dalje širenje mreže u drugoj polovini godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ovim povodom Martina Petrović, rukovoditeljka Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, je izjavila: "Sa novom prodavnicom Lidl tim je dobio pojačanje od 25 novih kolega, a ovaj deo Obrenovca, kao i svi koji posećuju obližnje izletište Zabran – odlično mesto kupovine. Trenutno je aktuelna praznična ponuda inspirisana Uskrsom, a potrošače, pored redovno povoljnih Lidl cena, očekuju mnoga sniženja i popusti".

Pročitajte više:

Trgovački lanac spasen od propasti

Ruski trgovački div propao u komšiluku

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.