Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2023, 09:48

Treća rata poreza na imovinu fizičkih lica dospeva na naplatu 14. avgusta

Narodna banka Srbije podseća da treća rata poreza na imovinu fizičkih lica za 2023. godinu dospeva na naplatu 14. avgusta i da je samo DinaCard karticom moguće bez provizije izmiriti ovu obavezu na šalterima Uprave za trezor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBS: Plaćanje poreza na imovinu građana bez provizija Dina karticom

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Avg.2023

Treću rata poreza na imovinu fizičkih lica za 2023. godinu, koja dospeva na naplatu 14. avgusta, samo Dina karticom moguće je bez provizije platiti na šalterima Uprave za trezor Ministarstva finansija, saopštila je danas Narodna banka Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NBS: Treća rata poreza na imovinu fizičkih lica dospeva na naplatu 13. avgusta UZ DINA KARICU NEMA PROVIZIJE ZA PLAĆANJE

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Avg.2023

Narodna banka Srbije podseća da treća rata poreza na imovinu fizičkih lica za 2023. godinu dospeva na naplatu 14. avgusta i da je samo DinaCard karticom moguće bez provizije izmiriti ovu obavezu na šalterima Uprave za trezor. DinaCard karticom, takođe bez provizije, moguće je platiti porez na...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.