Trebalo nam je 12 godina da izgradimo Airbnb, a izgubili smo skoro sve u šest nedelja

Izvor: B92, 28.Jun.2020, 19:17

"Trebalo nam je 12 godina da izgradimo Airbnb, a izgubili smo skoro sve u šest nedelja"

San Francisko -- Možeš provesti decenije gradeći svoj san, a svet ga može uništiti nečim tako nasumičnim kao što je pandemija nepoznatog virusa.

Upravo to se dogodilo Brajanu Českiju, direktoru Airbnba.

"Trebalo nam je 12 godina da izgradimo Airbnb, a izgubili smo skoro sve u četiri do šest nedelja", rekao je on u intervjuu za CNBC.

On je rekao kako se Airbnb suočava sa neizvesnom budućnošću obzirom na postojeći strah od koronavirusa koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << eskalirao, a posledice su osetili ljudi širom sveta.

"Turizam kakvog ga poznajemo je gotov. Ne želim da kažem da nema više putovanja, nego da je model putovanja koji poznajemo umro i da se neće vratiti", rekao je Česki objasnivši da je sada mnogo lakše sesti u auto i otići do najbližeg mesta za odmor, prenosi Klix.

Direktor Airbnba je rekao i da se u Sjedinjenim Državama polako oporavljaju, ali da ne želi da uliva sebi lažnu nadu o tome da su izašli iz problema.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA UNIŠTILA TURIZAM KAKAV POZNAJEMO "Trebalo nam je 12 godina da izgradimo posao, a izgubili smo skoro sve u šest nedelja"

Izvor: Blic, 29.Jun.2020, 09:01

Možeš provesti decenije gradeći svoj san, a svet ga može uništiti nečim tako nasumičnim kao što je pandemija nepoznatog virusa. Upravo to se dogodilo Brajanu Českiju, direktoru Airbnba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.