Traktori pred Vladom Vojvodine

Izvor: S media, 30.Maj.2011, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traktori pred Vladom Vojvodine

Poljoprivrednici sa dvadesetak traktora stigli su večeras na parking ispred zgrade Vlade Vojvodine, u okviru protesta Asocijacije poljoprivrednika zbog smanjenja subvencija.

Poljoprivrednici su traktore parkirali na službeni parking ispred zgrade vlade, a policija nije intervenisala. Poljoprivrednici su novinarima rekli da nameravaju da prespavaju pred zgradom Vlade Vojvodine, odakle žele da nastave put prema Beogradu.

Poljoprivrednici tvrde da je jedan pretučen!
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Poljoprivrednici blokirali puteve!

I seljaci u protestu

Policija je danas osujetila namere hiljada poljoprivrednika da traktorima dodju u glavni grad Srbije i tamo održe protest.

Asocijacija poljoprivrednika nezadovoljna je merama agrarne politike Vlade Srbije.

Savez vojvodjanskih Madjara uz poljoprivrednike

Predsedništvo Saveza vojvodjanskih Madjara saopštilo je večeras da podržava poljoprivrednike, koji protestuju zbog namere vlade da smanji subvencije u toj oblasti.

"Predsedništvo Saveza vojvodjanskih Madjara ne podržava zamisao Ministarstva poljoprivrede da se u toku godine iz osnova menja program subvencionisanja poljoprivrednih gazdinstava i zbog toga podržava protest poljoprivrednih proizvodjača širom Vojvodine i Srbije", saopštila je ta stranka.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.