Tragedija u Holandiji: Voz usmrtio četvoro dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Holandiji: Voz usmrtio četvoro dece

Četvoro dece je danas poginulo, a dve osobe su teško povređene u sudaru voza i električnog bicikla za više osoba na jugu Holandije, saopštila je policija.

Nesreća se dogodila u jutarnjim satima na pruzi u gradu Os, 100 kilometara jugoistočno od Amsterdama, na pružnom prelazu u blizini lokalne železničke stanice, prenosi AP. Prelaz ima upozoravajuća svetla, kao i crvene i bele barijere za zadržavanje pešaka pored pruge dok vozovi prolaze, napominje američka agencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Policija je saopštila da je električni bicikl pripadao centru za dnevnu brigu o decu i da je prevozio decu u školu kada je došlo do sudara.

U toku je istraga kako bi se utvrdio uzrok nesreće. Dve teško povređene osobe su prebačene u lokalnu bolnicu. Inače, bicikli za više osoba imaju ispred vozača veliku drvenu ili plastičnu kutiju, u kojoj se ranije prevozila roba.

Ta vrsta prevoznog sredstva je sada veoma popularna među roditeljima u Holandiji koji tako prevoze decu, objašnjava agencija AP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U HOLANDIJI: 4 dece poginulo u sudaru voza i bicikla

Izvor: Kurir, 20.Sep.2018

HAG - Četvoro dece je danas poginulo, a dve osobe su teško povređene u sudaru voza i bicikla za više osoba na jugu Holandije, saopštila je policija.

Nastavak na Kurir...

TRAGEDIJA U HOLANDIJI: Voz ubio četvoro dece

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2018

Nesreća se odigrala u jutarnjim satima na pruzi u gradu Os, na 100 kilometara jugoistočno od Amsterdama Četvoro dece je danas poginulo, a dve osobe su teško povređene u sudaru voza i bicikla za više osoba na jugu Holandije, saopštila je policija.Nesreća se odigrala u jutarnjim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.