Tokom evropskog trgovanja cena nafte porasla je 0,75 odsto

Izvor: GdeInvestirati.com, 03.Dec.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom evropskog trgovanja cena nafte porasla je 0,75 odsto

Cena sirove nafte se nije mnogo kretala nakon rast tokom azijskog trgovanja. 

Prema juče objavljenom izveštaju zalihe su tokom prethodne nedelje pale 6.5 miliona barela, benzina su ostale nepromenjene a destilata porasle 2.5 miliona barela. U toku današnjeg dana biće objavljen i vladin izveštaj o zalihama. Tokom evropskog trgovanja cena sirove nafte porasla je 0.75%

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne prodaje dok RSI ne pokazuje jasno trend. Cena >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << osciluje oko srednje Bolindžer trake tako da je moguć nastavak sličnog kretanja. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Primarna podrška: 61.50

Primarni otpor: 76.50

Naše viđenje: Prodajna pozicija sa ulaskom na 67.60 sa prvom metom na 67.40 i drugom na 67.20

Alternativni scenario: Ukoliko se cena popne iznad 67.70 onda je moguć dalji rast na 68.10.

Komentar: MACD je u zoni prekomerne prodaje dok RSI ne pokazuje jasno trend. Cena osciluje oko srednje Bolindžer trake tako da je moguć nastavak sličnog kretanja.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Povezane vesti

Cena sirove nafte ostala je stabilna tokom azijskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 04.Dec.2014, 11:43

Cena sirove nafte ostala je stabilna tokom azijskog trgovanja nakon što je jučerašnji vladin izveštaj pokazao da su zalihe u SAD-u tokom prethodne nedelje pale 3.689 miliona barela. ..Ovaj izveštaj došao je nakon izveštaja Američkog instituta za naftu koji je takodje pokazao pad zaliha. Ukupne...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.