Izvor: Beta, 21.Dec.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tivat ove godine bio najtraženija destinacija za ruske turiste

Tivat je tokom 2016. godine bio najpopularnija destinacija za ruske turiste kada je reč o Evropi, objavio je ruski turistički portal Tutu.Za tu crnogorsku destinaciju kupljeno je 7,1 odsto od svih avio karata, iako je njihova cena ove godine porasla za oko 8,5 odsto.Popularni ruski turistički sajt navodi da će po prognozama njegovih analitičara Crna Gora ostati lider i 2017. godine.Posle Tivta, na spisku najtraženijih evropskih destinacija za ruske turiste su Prag, Riga, Larnaka, Berlin i Minhen.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Koju evropsku destinaciju Rusi najviše posećuju?

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Tivat je tokom 2016. godine bio najpopularnija destinacija za ruske turiste kada je reč o Evropi, objavio je ruski turistički portal Tutu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.