Tikveš kupuje francusku vinariju Chateau de Gourdon

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Nov.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tikveš kupuje francusku vinariju Chateau de Gourdon

SKOPJE - Predsjednik Upravnog odbora makedonske vinarije Tikveš Svetozar Janevski, objavio je na Festivalu mladog vina održanom 19. novembra u Kvadarcima da je Tikveš u završnom postupku kupovine francuske vinarije Chateau de Gourdon, na obali rijeke Cote Du Rhone.

Riječ je porodičnom imanju na kome će vinarija Tikveš obnoviti vinograde i fokusirati se na proizvodnju vrhunskih vina i otvoriti luksuzni restoran u dvorcu.

Ovo je izuzetno važan korak kao dio razvojne >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << strategije najveće vinarije u regionu koja jača međunarodne pozicije kao proizvođač premium vina.

Tikveš je prva vinarija iz regiona koja je kupila jednu francusku vinariju i jedna od rijetkih kompanija iz Balkana koja investira i širi se na strana tržišta, istakao je Janevski.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

"Tikveš" kupuje francusku vinariju

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2018, 09:04

SKOPLJE - Makedonska vinarija "Tikveš" u završnom je postupku kupovine francuske vinarije "Chateau de Gourdon" na obali rijeke Kot di Ron.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.