Tigar očarao svet, svi nose njegove čizme

Izvor: B92, 02.Okt.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tigar očarao svet, svi nose njegove čizme

Kompanija Tigar a.d. zaštitnom obućom u vrednosti od 4.700.000 evra snabdeva armije skandinavskih zemalja i vatrogasne jedinice u Hongkongu.

Očekivana i ugovorena vrednost realizacije obuće je vredna od 4.700.000 evra ili 117.000 pari obuće, a tu vrstu obuće vrhunskog kvaliteta i dizajna kompanije Tigar prepoznali su i kupci iz Zapadne Evrope, Skandinavije, Azije i Amerike, saopštila je ta kompanija.

Prema rečima izvršnog direktora za komercijalu i marketing >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tigra a.d. Branislava Ćurića, inostranim tržištima pripada 75 odsto realizacije Tigrovih proizvoda.

On je podsetio da od 2013. kompanija Tigar odgovara na visoke zahteve tendera nabavke vojnih čizama specijalne namene estonske, švedske i finske armije.

Kompanija Tigar lansirala je i novu kolekciju modne i dečje gumene obuće za prve kišne dane, a kako ističu proizvođači, domaće gumene čizme koje su izrađene od visokokvalitetnih materijala u skladu su s definisanim ekološkim standardima, spoj su bezbednosti, mode i tradicije.

"Ovih dana ulazimo u projekat razvoja i komercijalizacije čizama s motivima pirotskog ćilima u saradnji sa udruženjem Damsko srce, što će biti dva brenda u jednom", rekla je marketinška menadžerka Tigra Danijela Aleksov.

U akciji "Najbolje iz Srbije", Tigar obuća je ove godine dobila nagradu u kategoriji najbolji robni brend, čime je potvrdila osmodecenijsku tradiciju, kvalitet i originalnost.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaštitna obuća za skandinavske zemlje i Hong Kong

Izvor: Akter, 02.Okt.2015

Pirotski Tigar zaštitnom obućom snabdeva armije skandinavskih zemalja i vatrogasne jedinice u Hong Kongu, saopštila je danas ta kompanija..Ugovoren je izvoz obuće u vrednosti 4,7 miliona evra, odnosno 117.000 pari obuće...Gumenu obuću Tigar izvozi u zemlje zapadne Evrope, Skandinavije, Azije i...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.