Telenor u 2018. planira  širenje 4G mreže i digitalnih usluga

Izvor: Beta, 02.Jan.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telenor u 2018. planira  širenje 4G mreže i digitalnih usluga

Direktorka Telenora u Srbiji Ingeborg Ofsthus (Øfsthus) najavila je da je plan da u 2018. godini ta kompanija nastavi da radi na unapredjenju 4G mreže, mobilnog interneta i razvoju digitalnih tehnologija kako bi korisnicima omogućili što lakši pristup uslugama."Imamo najveću internet mobilnu mrežu koja pokriva 93,6 odsto populacije i više od 67 odsto teritorije 4G-om. Bližimo se tome da imamo 4G svuda gde imamo i 2G", rekla je ona u intervjuu agenciji Beta.Istakla je da je 60 do 70 odsto Telenor korisnika svakodnevno na internetu."Podstičemo i ostale da se pridruže, jer će im povezanost u značajnoj meri unaprediti kvalitet života", ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ofsthu: Telenor najveća internet mobilna mreža

Izvor: Beta Video, 02.Jan.2018

BEOGRAD - ``Imamo najveću internet mobilnu mrežu koja pokriva 93,6 odsto populacije i više od 67 odsto teritorije 4G-om. Bližimo se tome da imamo 4G svuda gde imamo i 2G``, rekla je direktorka Telenora u Srbiji Ingeborg Ofsthu. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.