Telenor - najbolji poslodavac

Izvor: B92, 15.Apr.2014, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telenor - najbolji poslodavac

Beograd -- Kompanija Telenor proglašena je najboljim poslodavcem u Srbiji u kategoriji velikih preduzeća na osnovu referentnog istraživanja kompanije Infostud.

Telenor je osvojio i priznanje za najbolje plasirano veliko preduzeće u kategoriji korporativnih komunikacija.

"Dobiti nagradu za najboljeg poslodavca izuzetna je čast za našu kompaniju. Telenor posluje na tržištu Srbije već gotovo osam godina i za to vreme, zajedno sa našim zaposlenima, uspeli smo da izgradimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednu inovativnu, motivisanu i drugačiju kompaniju. Srećni smo što je Telenorov način rada, koji nam daje jasne smernice kako da se ophodimo u svakodnevnom radu i motivišemo zaposlene da zajednički stvaramo uspeh naše kompanije, naišao na pravi odziv. Ovo je još jedna potvrda da je Telenor odlično mesto za rad i dodatni motiv da našu kompaniju učinimo još boljim poslodavcem", rekla je Sandra Štajner, izvršna direktorka ljudskih resursa i korporativnih komunikacija.

U istraživanju, zasnovanom na anonimnoj anketi u kojoj su zaposleni ocenjivali svoje poslodavce, učestvovalo je 47 kompanija u kojima radi više od 13.700 zaposlenih. Između ostalog, istraživanjem se utvrđuje koliko su zaposleni zadovoljni svojim poslodavcima, koje su jake strane poslodavaca i gde postoji prostor za unapređenje.

Anketa sadrži pitanja koja se odnose na utvrđivanje strukture uzorka (pol, starost, ukupan radni staž, radni staž u preduzeću, školska sprema, sektor, rukovodilac/izvršilac) kao i 80 iskaza koji se mogu razvrstati u sedam kategorija: korporativna komunikacija, radni uslovi organizacija rada, razvojne mogućnosti, međuljudski odnosi, lojalnost zaposlenih i zadovoljstvo radnim mestom.

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora, koji ima 166 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Ova kompanija ima 119 prodavnica u 84 grada i oko 1.000 zaposlenih, dok Pametna mreža pokriva više od 80 odsto stanovništva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

INFOSTUD: „Telenor“ - najbolji poslodavac u Srbiji

Izvor: Kurir, 16.Apr.2014, 07:22

BEOGRAD - Nagrade za najlojalnije!..Internet portal Infostud sproveo je istraživanje pod nazivom „Najbolji poslodavac“ za 2014. godinu, a pobednik u kategoriji velikih preduzeća je kompanija „Telenor“. U ovom istraživanju učestvovalo je 47 kompanija iz Srbije sa preko 13.738 zaposlenih, koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.