Telefonski impulsi ne poskupljuju

Izvor: Blic, 23.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefonski impulsi ne poskupljuju

Od 1. juna neće poskupeti impulsi u fiksnoj telefoniji, potvrđeno je „Blicu” u Ministarstvu za telekomunikacije. Poskupljenje je odloženo zbog finansijske krize, ali, ukoliko dođe do njenog daljeg produbljenja, biće neizbežno.

Poslednje poskupljenje pretplate bilo je 1. novembra, od kada iznosi 230 dinara, a RATEL je istovremeno doneo odluku da od 1. decembra impulsi poskupe za sto procenata, međutim, imali smo povećanje cena za 30 odsto zbog negodovanja javnosti. Tada je rečeno da će naredno poskupljenje biti 1. juna, ali sada se i to prolongira sve dok budžet bude mogao „da trpi”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fiksna telefonija: Impulsi zasad ne poskupljuju

Izvor: Poslovna žena, 23.Maj.2009

Od 1. juna neće poskupeti impulsi u fiksnoj telefoniji, potvrđeno je "Blicu" u Ministarstvu za telekomunikacije.Poskupljenje je odloženo zbog finansijske krize, ali, ukoliko dođe do njenog daljeg produbljenja, biće neizbežno. Poslednje poskupljenje pretplate bilo je 1. novembra, od ..

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.