Tegeltija: Na računu fonda za reformu javne uprave 32,3 miliona KM

Izvor: Capital.ba, 11.Jun.2020, 12:06

Tegeltija: Na računu fonda za reformu javne uprave 32,3 miliona KM

SARAJEVO – Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija rekao je da je na račun Fonda za reformu javne uprave uplaćeno 32.353.000 KM, ali da problem predstavljaju zahtjevi donatora za vraćanje neutrošenog novca. Odgovarajući na delegatsko pitanje Lazara Prodanovića o uplaćenim sredstvima, te o tome koliko sredstava se nalazi na računima, Tegeltija je naveo da su od toga sredstva donatora 29.830.000 KM, a domaćih vlasti 2,115 miliona KM. “Na računima ovog fonda 31. marta bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je nešto manje od 16 miliona KM”, rekao je Tegeltija. On je dodao da nije bilo dovoljno vremena da prikupe sve tražene podatke, te da će o preporukama zašto se ne troši ovaj novac biti prilike za razgovore. Srna Чланак Tegeltija: Na računu fonda za reformu javne uprave 32,3 miliona KM се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Tegeltija sa Nelsonom, Fildom i Zatlerom: Očekuje se 700 miliona evra pomoći BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2020, 11:17

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija rekao je da je na današnjem sastanku u Sarajevu sa ambasadorima SAD i Velike Britanije u BiH Erikom Nelsonom i Metju Fildom, te šefom Delegacije EU u BiH Johanom Satlerom razgovarano o 700 miliona evra pomoći BiH za prevazilaženje posljedica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.