Taksisti najavljuju proteste

Izvor: Beta, 24.Maj.2010, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksisti najavljuju proteste

BEOGRAD, 24. maja 2010. (Beta) - Sindikat taksi vozača i autoprevoznika Nezavisnost organizovaće 16. juna proteste ako Vlada usvoji Nacrt novog zakona koji, prema sindikatu, ne zadovoljava taksiste i autoprevoznike.

Nacrt zakona ne odražava raniji dogovor države i taksista, degradira taksi delatnost i otvara put za rad nelegalnih taksista, rečeno je na konferenciji za novinare u Beogradu, kojoj su prisustvovali taksisti iz 25 gradova Srbije.

Predsednik taksi udruženja Beotaksi Milivoje Armuš istakao je da je potrebno napraviti jedinstvenu cena taksi usluga, ukloniti "divlje" taksiste, koji rade bez dozvole, kao i one koji obavljaju delatnost van opštine u kojoj imaju izdatu dozvolu.

Armuš je kazao da taksisti traže i da se početak primene fiskalnih kasa u taksi prevozu pomeri za 1. januar 2013. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Taksisti Srbije najavili proteste

Izvor: S media, 24.Maj.2010

Sindikat taksi vozača i autoprevoznika Nezavisnost organizovaće 16. juna proteste ako Vlada usvoji Nacrt novog zakona koji, prema sindikatu, ne zadovoljava taksiste i autoprevoznike. ..Nacrt zakona ne odražava raniji dogovor države i taksista, degradira taksi delatnost i otvara put za rad nelegalnih...

Nastavak na S media...

Sindikat Nezavisnost: Štrajk taksista u 40 gradova

Izvor: SEEbiz.eu, 24.Maj.2010

BEOGRAD - Predsednik taksi-udruženja Beotaksi Milivoje Armuš je naveo da taksisti i dalje zahtevaju ukidanje takse na luksuz i plin prilikom registracije vozila, izmene pravilnika o vođenju putnih naloga, kao i pojevtinjenje svih vrsta ekoloških goriva za taksi vozače i autoprevoznike.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Taksisti prete novim protestom

Izvor: S media, 25.Maj.2010, 11:50

Sindikat taksi vozača i autoprevoznika „Nezavisnost“ upozorio je da će organizovati proteste 16. juna ako Vlada usvoji Nacrt novog zakona o prevozu u drumskom saobraćaju. ..Prema njihovom mišljenju, taj nacrt ne zadovoljava taksiste i autoprevoznike niti rešava njihove probleme...- Taj nacrt...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.