Izvor: Capital.ba, 03.Apr.2011, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajno kupovao akcije Ine

ZAGREB, Večernji list je u posjedu  prijave koju je Hanfa (Hrvatska agencija za nadzor finansijskih usluga) podnijela Državnom tužilaštvu i u kojoj ta agencija optužuje Mol da je počinio krivično djelo manipulacije tržištem jer je potajno kupovao akcije Ine na Zagrebačkoj berzi.    Kako prvi saznaje Večernji list, Hanfa takođe vjeruje da je Inine akcije na Zagrebačkoj...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovački tajkun Mario Hoffman tajno kupovao dionice Ine

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Apr.2011, 22:58

ZAGREB - Večernji list u posjedu je prijave koju je Hanfa podnijela Državnom odvjetništvu i u kojoj ta agencija optužuje MOL da je počinio kazneno djelo manipulacije tržištem jer je potajno kupovao dionice Ine na Zagrebačkoj burzi.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Hanfa produljila obustavu trgovanja dionica Ine

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Apr.2011, 12:34

ZAGREB - Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) produljila je obustavu trgovanja dionicama Ine na Zagrebačkoj burzi, a ta će privremena obustava trajati i ovaj tjedan, odnosno do kraja trgovinskog dana 8. travnja.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.