Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2022, 12:49

Tabaković sa direktorkom MMF-a: Srbija prepoznatljiva po ekonomskoj i finansijskoj stabilnosti

Guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković je u razgovoru sa generalnom direktorkom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Кristalinom Georgijevom istakla da je Srbija prepoznatljiva po ekonomskoj i finansijskoj stabilnosti i stabilnom kursu dinara prema evru, saopštila je danas NBS.
Pogledaj vesti o: Kurs dinara

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

MMF ocenio da Srbija ima dobar sistem za upravljanje u kriznim situacijama

Izvor: RTS, 04.Jul.2022

MMF je donoseći odluku o uspešnom završetku drugog razmatranja dogovorenog ekonomskog programa Srbije ocenio da naša zemlja ima dobar sistem za upravljanje u kriznim situacijama, izjavila je guvernerka Narodna banke Srbije Jorgovanka Tabaković, koja se sastala sa generalnom direktorkom MMF-a...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.