Tabaković i Mali otvoriće 29. Kopaonik biznis forum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2022, 12:57

Tabaković i Mali otvoriće 29. Kopaonik biznis forum

Ovogodišnji Kopaonik biznis forum otvoriće svojim izlaganjima guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković i ministar finansija Siniša Mali, a po tradiciji četvrtog dana Foruma planirano je učešće premijerke Ane Brnabić, saopštio je danas organizatori skupa Savez ekonomista Srbije.

Navodi se da će na 29. Kopaonik biznis forumu, koji počinje za dve nedelje učestvovati sedam ministara među kojima ministar prosvete Branko Ružić, ministarke rudarstva i energetike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zorana Mihajlović, trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

Poslednjeg dana ovog najznačajnijeg ekonomskog skupa u zemlji plenarna obraćanja imaće ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević i ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marija Obradović.

Forum počinje 6. marta, a centralna tema biće "Srbija 2030: Agenda održivog razvoja".

Tokom četiri dana trajanja Foruma, 200 učesnika govoriće na 33 panela, a predviđeno je i osam plenarnih obraćanja.

Na programu su paneli o ekonomskim prilikama u regionu Zapadnog Balkana i makroekonomskim trendovima u Srbiji, ali i paneli posvećeni startapovima i njihovom razvoju.

Programom su predviđene i diskusije na aktuelna pitanja iz oblasti društvenog i ekonomskog razvoja, obrazovanja, zdravstva, društvene odgovornosti, održivosti i digitalizacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kopaonik biznis forum otvaraju guvernerka i ministar finansija, a zatvara predsednica Vlade Srbije

Izvor: Danas, 18.Feb.2022

Kopaonik biznis forum, koji će biti održan od 6. do 9. marta, otvoriće guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković i ministar finansija Siniša Mali, a na zatvaranju skupa planirano je ušešće predsednice Vlade Ane Brnabić, objavljeno je danas.

Nastavak na Danas...

Učešće žena u STEM oblastima u Srbiji: Na Kopaonik biznis forumu 8. marta u organizaciji "Blica": Fransin Pikap o značaju veće zastupljenosti žena

Izvor: Blic, 18.Feb.2022

U utorak 8. marta, u sklopu ovogodišnjeg Kopaonik biznis foruma, "Blic" i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji organizuju panel pod nazivom „Učešće žena u STEM oblastima u Srbiji“, na kome će učestvovati Poverenica za zaštitu ravnopravnosti, Brankica Janković, rukovoditeljka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.