TRAŽE SE RADNICI! Potreban UPRAVNIK POŠTE na najudaljenijem radnom mestu na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 18:28

TRAŽE SE RADNICI! Potreban UPRAVNIK POŠTE na najudaljenijem radnom mestu na svetu

Posao je toliko udaljen da vam niko neće smetati.

Baza Port Lokroj na Antarktiku, glavno mesto dobrotvorne organizacije, ponovo zapošljava ljude koji treba da zauzmu pozicije direktora baze, upravnika prodavnice, promatrača divljih životinja i upravnika pošte za sezonu od novembra 2024. do marta 2025.

Sigurno ste nekad maštali da promenite posao. Ok, nije vam loše, ali opet, dosadilo vam je da radite s istim ljudima i slušati iste priče. Svi koji se tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osećaju, a stanovnici su Ujedinjenog Kraljevstva, mogu nešto i da preduzmu po tom pitanju, piše Punkufer.hr.

Naime, "UK Antarctic Heritage Trust" (ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antraktiku) zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve UK rezidente.

Da, dobro ste pročitali, posao se nudi na najmanje naseljenom i najhladnijem svetskom kontinentu.

Baza Port Lokroj na Antarktiku, glavno mesto dobrotvorne organizacije, ponovno zapošljava ljude.

Port Lokroj proslavio je 80. godišnjicu prošlog meseca, a izvorno je postavljen kao tajna misija iz Drugog svetskog rata još 1944. godine. Zapravo, to je najstarija stalna britanska baza na Antarktiku.

Ali, mesto nema samo zanimljivu istoriju. Ostrvo na kome se smestio, Gouider, veličine je otprilike fudbalskog igrališta i dom je koloniji posebne vrste pingvina. Godišnje ga poseti oko 15 hiljada ljudi.

Zvuči interesantno? Pa, prema opisu posla, dobrotvorna organizacija traži ljude koji nisu samo strastveni prema Antarktiku, već i koji su otporni, fizički spremni i mogu se pridržavati strogih protokola. Oni koji dobiju posao, moraće da izdrže i 24-satno dnevno svetlo i biti bez tekuće vode pet meseci.

Izvor: Srbija Danas/punkufer.dnevnik.hr/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.