TRAMPOV ZET POTVRDIO: Završava tri projekta na Balkanu, jedan od njih je u Srbiji - Beograđanima je mesto gradnje odlično POZNATO

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 00:16

TRAMPOV ZET POTVRDIO: Završava tri projekta na Balkanu, jedan od njih je u Srbiji - Beograđanima je mesto gradnje odlično POZNATO

Ivankin suprug potvrdio dobre vesti
Džared Kušner, zet Donalda Trampa, potvrdio je da zatvara velike poslove sa nekretninama u Albaniji i Srbiji, piše "Njujork tajms".
Čini se da su Kušnerovi planovi na Balkanu delom plod odnosa izgrađenih još dok je Tramp bio američki predsednik. Kušner, koji je svojevremeno bio visoki zvaničnik Bele kuće, rekao je da je radio na poslovima sa Ričardom Grenelom, koji je kratko bio vršilac dužnosti direktora nacionalne obaveštajne službe pod Donaldom Trampom, a takođe i kao ambasador u Nemačkoj i specijalni izaslanik za Balkan.
Jedan od predloženih projekata bio bi preobražaj ostrva u blizini obale Albanije u luksuznu turističku destinaciju....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.