TRAMP UDARA NA EVROPU: Evropski proizvodi NA NIŠANU Amerike, saopšten GLAVNI RAZLOG za EKONOMSKU ODMAZDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP UDARA NA EVROPU: Evropski proizvodi NA NIŠANU Amerike, saopšten GLAVNI RAZLOG za EKONOMSKU ODMAZDU

Takse će stupiti na snagu 15. oktobra.

Amerika će uvesti takse na uvoz iz EU, i to na uvoz letelica u visini od 10 odsto, a na uvoz prehrambenih proizvoda u visini od 25 odsto, pozivajući se na predstavnika američke trgovinske komore.

Nove takse će stupiti na snagu 15. oktobra.

Ranije je Svetska trgovinska organizacija (STO) podržala zahtev SAD za uvođenje tarifa na 7,5 milijardi dolara vrednu evropsku robu zbog, kako je saopšteno, nezakonitih subvencija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su evropske vlade dodelile proizvođaču aviona "Erbasu".

Zvanični Vašington je ranije saopštio da želi da uvede tarife u visini i do 100 odsto na 11,2 milijarde dolara vredan godišnji izvoz evropskih proizvoda u SAD.

KAKO JE NASTAO GASTARBAJTER? Tog oktobra 1968... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.