TRAMP PONOVO TVITUJE PROTIV KINE: Posebno se obratio jednom delu američkih državljana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP PONOVO TVITUJE PROTIV KINE: Posebno se obratio jednom delu američkih državljana! (FOTO)

Predsednik SAD nastavlja da se hvali svojim ekonomske podvige

Američki predsednik Donald Tramp odbacio je danas zabrinutosti zbog dugotrajnog trgovinskim ratom sa Kinom, navodeći da su Sjedinjene Države "u vrlo snažnoj poziciji", dan nakon što je njegova administracija podigla tencije etiketirajući zvanični Peking kao "valutnog manipulatora".

Tramp, koji je prošle nedelje najavio da će od 1. septembra uvesti tarife na preostali uvoz kineske robe u vrednosti 300 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << milijardi dolara, pokušao je takođe da umiri američke poljoprivrednike, nakon što je Kina prekinula uvoz američkih poljoprivrednih proizvoda i povećala niz dodatnih carina na poljoprivrednu robu iz SAD.

- Ogromne sume novca iz Kine i drugih delova sveta slivaju se u Sjedinjene Države po osnovu bezbednosti, investicija i kamatnih stopa! U vrlo snažnoj smo poziciji. Kompanije takođe dolaze u SAD u velikom broju. Divno je to gledati! - napisao je Tramp na Tviteru.

Massive amounts of money from China and other parts of the world is pouring into the United States for reasons of safety, investment, and interest rates! We are in a very strong position. Companies are also coming to the U.S. in big numbers. A beautiful thing to watch!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 6, 2019

Takođe je poručio da će nastaviti da podržava američke poljoprivrednike, kojima je njegova administracija već ponudila paket pomoći u iznosu od 16 milijardi dolara kao nadoknadu za gubitke zbog aktuelnog trgovinskog rata.

- Naši izuzetni američki farmeri znaju da Kina neće moći da im naudi jer je njihov predsednik stao uz njih i učinio ono što nijedan drugi predsednik ne bi uradio. Učiniću to ponovo sledeće godine ako bude potrebno! - napisao je Tramp u drugom tvitu.

As they have learned in the last two years, our great American Farmers know that China will not be able to hurt them in that their President has stood with them and done what no other president would do - And I’ll do it again next year if necessary!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 6, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.