TOMORROW konferencija objavila aftermovie i najavila Beograd i Dubai 2023

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 15:23

TOMORROW konferencija objavila aftermovie i najavila Beograd i Dubai 2023

Naredna izdanja TOMORROW konferencije potvrđena su za februar 2023. u Dubaiju i maj 2023. u Beogradu.

TOMORROW konferencija, najveća kripto, NFT i Metavers konferencija u Evropi, objavila je aftermovie, nakon spektakularnog debi izdanja održanog u beogradskom Belexpocentru od 13. do 15. maja 2022.

Više od 5,000 posetilaca i 250 kompanija iz 100 zemalja su učestvovali u trodnevnom događaju, dok je više od 15,000 gledalaca uživalo online.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Više od 50 govornika učestvovalo je na sedam ekskluzivnih panela, više od 50 izlaganja i u brojnim interaktivnim diskusijama i radionicama iz sfera kripto valuta, NFT-ja i Metaversa. Učesnici su, takođe, uživali i tri ekskluzivne žurke organizovane za vreme konferencije.

Vodeći svetski stručnjaci doneli su ekskluzivne informacije o blokčejnu, kriptovalutama, kao i o “rudarenju” i ulaganjima. Drugi put na svetu održan je panel u Metaversu a predstavljeni su i najnoviji trendovi iz NFT sveta kao i mogućnosti njihovog prikupljanja i primene. Ceremonija otvaranja događaja organizovana je kao futuristički spektakl, uz specijalne efekte, lasere i pirotehniku, a posetiocima je u prepunoj sali, dobrodošlicu simbolično poželeo čovek u astronautskom odelu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.