TEK ĆEMO MNOGO TOGA DA URADIMO Vučić o Prokopu: Uspeli smo da završimo nešto bitno za narod

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 19:14

"TEK ĆEMO MNOGO TOGA DA URADIMO" Vučić o Prokopu: Uspeli smo da završimo nešto bitno za narod

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obilaska nove železničke stanice u Prokopu u Beogradu podsetio da je ovaj projekat počeo još sedamdesetih godina prošlog veka.

Na pitanje o tome da li je ponosan na sve što je urađeno, predsednik je rekao kako se tokom celog procesa oslanjao na sopstvene, ali i na odluke svog tima.

- Ako vam prođe dan da ste nešto uradili ne samo za sebe već i za druge, onda ste imali uspešan dan. Tamo sedamdesetih je bilo mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teško da se ovo uradi. U toku 2000-ih bili su zauzeti svojim potrebama, ne potrebama društva. Važno je da nastavimo da sanjamo. Nastavljamo da radimo i tek ćemo mnogo toga da uradimo - poručio je Vučić, te dodao kako su njegovi prethodnici imali drugačije snove.

- Oni su razmišljali o tome šta ću da urade za sebe. Ali danas neću o tome, neću da loše stvari govorim. Želim da čestitam Beograđanima dan oslobođenja - istakao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.