Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Jun.2023, 02:00

Svi su me zvali Šakira! Milica Todorović otkrila zanimljive detalje sa letovanja: Rekli su da hoće da mu daju 9 kamila za mene!

Pevačica Milica Todorović poznata je po tome da uvek ima zanimljive priče, te je ovoga puta otkrila šta joj se desilo na letovanju. Nedavno je bila na odmoru u Egiptu, a ovom prilikom se prisetila anegdote koju je doživela kada je prvi put putovala u Egipat. – Ulični prodavac me je 2009. godine, kada sam […]
Vest Svi su me zvali Šakira! Milica Todorović otkrila zanimljive detalje sa letovanja: Rekli su da hoće da mu daju 9 kamila za mene! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Zorja Pajić odbila Milija: Otkrivena afera godine!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Jun.2023

Prošlo je nekoliko meseci od njenog učešća na “Pesmi za Evroviziju”, a sada, kada su joj se slegli utisci, Zorja je otkrila kakve utiske nosi s pomenutog takmičenja, ali i mišljenje o Konstrakti. – Utisci su se slegli, što se mene tiče jako sam zadovoljna nastupom. Smatram da smo započeli...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.