Svetska banka zainteresovana za Koridor 10

Izvor: Studio B, 17.Okt.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska banka zainteresovana za Koridor 10

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić informisao je delegaciju Svetske banke o dinamici realizacije preostalih deonica na "Koridoru 10", za čiji završetak je Banka prioritetno zainteresovana kao jedan od glavnih kreditora.

Gosti iz Vašingtona kažu da su spremni da kroz učešće eksperata pomognu u svim projektima na kojima je Banka angažovana u Srbiji.

Antić ističe da su glavni ciljevi ministarstva, da se osim uspešnog završetka svih započetih projekata saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << infrastrukture na celoj teritoriji Srbije, istovremeno radi na uspostavljanju održivog sistema rehabilitacije putne mreže i njihovog redovnog održavanja, što do sada nije bio slučaj, navodi se u saopštenju ministarstva.  

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.