Švedska kompanija stiže u Novi Sad - posao za 120 ljudi

Izvor: B92, 22.Feb.2019, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedska kompanija stiže u Novi Sad - posao za 120 ljudi

Beograd -- Švedska kompanija "Trancom", koja posluje u Srbiji od 2014. godine, najavila je otvaranje kancelarije i u Novom Sadu, saopštila je ta kompanija.

Nova investicija multinacionalne kompanije za pružanje različitih usluga putem pozivnih centara u svetu obezbediće nova radna mesta za oko 120 stručnjaka specijalizovanih za korisnicko iskustvo.

Otvaranje "Transcoma" u Novom Sadu najavljeno je za 28. februar.

Nakon pet godina poslovanja na srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tržištu, u beogradskoj kancelariji "Transcoma" zaposleno je oko 400 profesionalaca, specijalista za korisničko iskustvo koji pružaju usluge na 13 jezika i opslužuju klijente u različitim industrijama.

"Transcom" posluje širom sveta, poseduje bogato internacionalno iskustvo, ekspertizu u upravljanju projektima iz različitih grana industrije.

Svakim danom, širom sveta, 29.000 stručnjaka korisničke podrške pomaže da se opsluži 1,5 milionu klijenata na 33 različita jezika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.