Sve što treba za život u 21. veku - na svaku ulicu u Borči asfalt

Izvor: B92, 20.Mar.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sve što treba za život u 21. veku" - na svaku ulicu u Borči asfalt

Na teritorjii opštine Palilula 2016. bilo je 110 neasfaltiranih ulica, a od tada pa do kraja ove godine 83 ulice će biti završene.

To je rekao predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jović pri obilasku radova na ulicama u naselju Pretok u Borči.

Jovičić je rekao da će u naselju Pretok do kraja godine biti asfaltirano devet kilometara puteva i da su građani ovog naselja teško živeli i teško su se kretali dok su ulice bile nesređene, posebno kada padne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kiša ili kada je loše vreme.

"Iz budžeta Srbije za asfaltiranje ulica na Paliluli izdvojeno je 100 miliona dinara i do kraja godine u planu je da završimo radove na još 32 ulice", kaže Jovičić.

U planu je nastavak radova u Krnjači, dodaje i kaže da želi da svaka ulica bude asfaltirana, da ima adekvatno osvetljenje i sve što je neophodno za adekvatan život u 21. veku.

Jovičić je ovom prilikom najavio i izgradnju Doma zdravlja u Borči, koji će biti moderan, adekvatno opremljen, sa veoma stručnim osobljem.

"Ovaj deo leve obale Dunava polako liči na grad, a mogu slobodno reči da će jednog dana postati opština za sebe", zaključio je Jovičić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.