Sutra odluka o RTB Boru, odlične ponude

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra odluka o RTB Boru, odlične ponude

Vlada Srbije saopštiće sutra koji ponuđač će biti izabran za privatizaciju RTB Bora - Rusi ili Kinezi, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Tanjug/Kabinet predsednice Vlade/Slobodan Miljević

On je to rekao u Majdanpeku, gde boravi kao predsednik stranke, u susret lokalnim izborima u Majdanpeku.

Vučić kaže da zna da su ponude ispravne i da su, kako je rekao, odlične.

"A to će značiti nove investicije za Bor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i ovaj kraj. Poverenici RTB-a će dobiti veliki novac, ali je investicioni novac ogroman i preporodiće ceo ovaj kraj", rekao je Vučić i podsetio da u RTB Boru radi 1.150 zaposlenih.

Konačno će, kazao je, nešto što nam je problem, nešto što duguje milijardu evra, da donosi prihod celom borskom okrugu i svima nama.

RTB: Otvorene ponude, Kinezi i Rusi ostali u trci

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Vlada Srbije sutra će saopštiti ime ponuđača za privatizaciju RTB Bora

Izvor: Blic, 29.Avg.2018

Vlada Srbije saopštiće sutra koji ponuđač će biti izabran za privatizaciju RTB Bora - Rusi ili Kinezi, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da su obe ponude - odlične.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.