Super subota kompanije Air Serbia

Izvor: GdeInvestirati.com, 02.Jan.2015, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super subota kompanije Air Serbia

BEOGRAD - Srpska nacionalna aviokompanija Air Serbia objavila je danas ovonedeljnu ponudu "Super subota".

Svi oni koji dođu u poslovnice u Beogradu i Nišu u subotu 3. januara 2015. imaće priliku da kupe povratne karte po promotivnim cenama između Beograda i Atine počev od 109 evra i za London počev od 209 evra. 

Karte se mogu kupiti za putovanja planirana u periodu od 15. januara do 15. juna 2015. godine, osim između 29. marta i 17. aprila 2015.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << />
Povratne karte za popularne destinacije po promotivnim cenama uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, navodi se u saopštenju.

Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu, a popust za decu i bebe ne važi, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Povezane vesti

Promotivne cijene leta do Atine i Londona

Izvor: Capital.ba, 02.Jan.2015

BEOGRAD, Srpska nacionalna aviokompanija „Er Srbija“ (Air Serbia) ove subote, u okviru akcije „Super subota“, nudi promotivne cijene letova od Beograda do Atine i Londona. Ove subote, 3. januara 2015. godine, svi gosti koji posjete poslovnice Er Srbije u Beogradu i Nišu imaće priliku da nabave...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.