Izvor: S media, 29.Maj.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sude im zbog izbegavanja plaćanja poreza: Zatvor za Dolčea i Gabanu?

Italijansko tužilaštvo zatražilo je danas zatvorsku kaznu od dve godine i šest meseci za poznate modne kreatore Domenika Dolčea i Stefana Gabanu, kojima se sudi u Milanu zbog navodnog izbegavanja plaćanja oko milijardu evra poreza.

Njih dvojica su optuženi da su izbegli plaćanje poreza državi tako što su vodili poslove preko kompanije "Gado" u Luksemburgu, 2004. i 2005. godine. "Oni su ti koji su profitirali najviše od ove operacije", rekao je tužilac Gaetano Ruta, a >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prenela agencija ANSA.

"'Gado' je bio veštačka tvorevina napravljena za poresku korist koja je ostvarena", naveo je tužilac.

*Kineske cipele u kutijama iz Italije: Da li su i vas prevarili?

Izvor: Tanjug foto: Printscreen Youtube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dolče i Gabana uskoro iza rešetaka?

Izvor: Telegraf.rs, 29.Maj.2013

Njih dvojica su optuženi da su izbegli plaćanje oko milijardu evra poreza državi tako što su vodili poslove preko kompanije "Gado" u Luksemburgu

Nastavak na Telegraf.rs...

D&G zbog poreza idu u zatvor?

Izvor: B92, 29.Maj.2013

Tužilaštvo je zatražilo zatvorsku kaznu za modne kreatore Domenika Dolčea i Stefana Gabanu, kojima se sudi zbog izbegavanja plaćanja poreza...Italijansko tužilaštvo zatražilo je zatvorsku kaznu od dve godine i šest meseci za poznate modne kreatore Domenika Dolčea i Stefana Gabanu, kojima se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.