Struja neće poskupeti do kraja grejne sezone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Struja neće poskupeti do kraja grejne sezone

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da do kraja grejne sezone neće biti poskupljenja struje, kao što je i obećala Vlada Srbije.

“U ovom trenutku nemamo definisan taj odnos u kojoj meri će biti korekcija cena, a u kojoj akciza. Najbitnije je da smo ispunili obećanje i održaćemo ga do kraja, da neće biti poskupljenja električne energije, rekao je Antić.

On kaže da će se sačuvati tarifni sistem sa zelenom i plavom zonom, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa nižim tarifama koje su izuzetno povoljne, za sve koji vode računa o potrošnji električne energije.

“Sačuvaćemo i informaciju, da je cena električne energije u Srbiji, najniža u Evropi, rekao je Antić prilikom posete Trsteniku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.