Izvor: Danas, 29.Jan.2023, 19:40

Stranka Zajedno: RTS da obavesti javnost da je gradonačelnik Beograda vlasnik vile u Trstu

Stranka Zajedno je danas tražila da Radio-Televizija Srbije (RTS) obavesti javnost da je "gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić vlasnik vile u Trstu i da je ovo zdanje platio 820.000 evra" 2018. godine, u vreme kada je bio predsednik Opštine Novi Beograd, a da to nije prijavio Agenciji za sprečavanje korupcije".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stranka Zajedno: RTS da obavesti javnost da je gradonačelnik Beograda vlasnik vile u Trstu

Izvor: Beta, 29.Jan.2023

Stranka Zajedno je danas tražila da Radio-Televizija Srbije (RTS) obavesti javnost da je "gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić vlasnik vile u Trstu i da je ovo zdanje platio 820.000 evra" 2018. godine, u vreme kada je bio predsednik Opštine Novi Beograd, a da to nije prijavio Agenciji za sprečavanje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.