Štrajk radnika zatvorio i Ajfelovu kulu

Izvor: B92, 28.Jun.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk radnika zatvorio i Ajfelovu kulu

Ajfelova kula u Parizu je zatvorena za posetioce, jer deo zaposlenih učestvuje u protestima zbog planirane izmene zakona o radu koji se održvaju širom zemlje.

Kompanija koja upravlja Ajfelovom kulom saopštila je da nema dovoljno ljudi kako bi obezbedila nesmetan rad popularne turističke znamenitosti.

Radnici različitičh sektora planiraju da kasnije danas održe proteste, dok Senat razmatra izmene zakona koje bi produžile radnu sedmicu i olakšale otpuštanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zbog najavljenih reformi do sada je organizovano desetak protesta, koji su često bili praćeni nasiljem. Policija je pre pet dana iz bezbednosnih razloga dozvolila održavanje samo jednog manjeg skupa.
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.