Zatvoren Ajfelov toranj, zaposleni se priključili štrajku

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jun.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren Ajfelov toranj, zaposleni se priključili štrajku

Zaposleni u Ajfelovom tornju priključili su se danas štrajku protiv novog zakona o radu, pa je najpoznatije francusko zdanje ponovo zatvoreno za turiste.

"Zbog štrajka nemamo dovoljno osoblja kako bi bezbedno dočekali posetioce. Toranj će ostati zatvoren do kraja dana", saopštio je operater tornja.

Zaposleni u Ajfelovom tornju su drugi put u poslednje dve nedelje napustili radna mesta, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bi se priključili štrajku protiv novog zakona o radu koji je predložila vlada predsednika Fransoa Olanda, prenosi AFP.

Oko 20.000 ljudi dnevno kupi kartu, mahom turista iz inostranstva, kako bi se popeli na vrh Ajfelovog tornja.

Tokom 2015 godine, kartu za obilazaka Ajfelovog tornja je kupilo sedam miliona ljudi, što ovo zdanje čini najpopularnijom turističkom atrakcijom u svetu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TURISTI, PROMENITE PLANOVE: Ajfelova kula zatvorena za posetioce

Izvor: Kurir, 28.Jun.2016

...Kompanija je saopštila da određeni broj zaposlenih danas štrajkuje i da nemaju dovoljno radnika kako bi se osigurala bezbednost..Tourists in Paris need to change their plans today as Eiffel Tower shuts in latest strike: https://tco/08DsoDuN1H pictwittercom/34pdj3ADjj..Demonstranti iz mnogobrojnih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.