Stop gašenju Elektrovojvodine

Izvor: Akter, 24.Maj.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stop gašenju Elektrovojvodine

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) je danas saopštila da će od Vlade Srbije zatražiti da zaustavi proces gašenja Elektrovojvodine i poručila da nikada neće odustati od imovine Vojvodine

Predsednik LSV Nenad Čanak je izjavio da je motiv za gašenje Elektrovojvodine, posle skoro 60 godina uspešnog rada, centralizacija poslovanja Elektroprivrede Srbije (EPS), kako

bi se EPS što lakše prodao.

To je postupak koji vodi uništenju ekonomske osnove Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << da se izvorni prihodi što više smanje i da se na taj način autonomija obesmisli, rekao je Čanak.

On je izjavio da je na isti način centralizovan, pa poklonjen vojvođanski Naftagas, sa bušotinama nafte i gasa i geotermalnim izvorima, saopštila je LSV.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.